top of page

Våra tjänster

Vi hjälper er få fler kunder, oavsett budget.

Strategi

Innan vi inleder ett nytt samarbete är det av yttersta vikt att genomföra en noggrann kartläggning av er befintliga position och era framtida mål. Vi inleder processen med en ingående nulägesanalys, där vi granskar era nuvarande aktiviteter, utforskar ert årsbudget och fastställer era önskade mål.

Baserat på den insamlade datan, genomför vi en grundlig analys och utarbetar ett skräddarsytt förslag. Detta förslag är utformat för att vägleda er på den mest effektiva vägen från punkt A till punkt B, med beaktande av er tillgängliga budget. Vår målsättning är att skapa en strategi som inte bara är effektiv utan också kostnadseffektiv.

Genomförande

När vår noggrant utarbetade plan har fått grönt ljus, är det dags att sätta igång med utförandet. Första steget på vår spännande resa är att säkra inloggningsuppgifter till er hemsida, Google Analytics, Google Ads och eventuella andra system som kan vara relevanta för er verksamhet.

Med dessa verktyg i våra händer, påbörjar vi sedan implementeringen enligt den gemensamma planen vi har utformat. Det är nu som magin börjar hända, och vi kommer att arbeta målmedvetet och professionellt för att se till att era digitala mål och strategier blir en verklighet.

Rapportering

Eftersom vårt kundfokus är inriktat på Stockholm och dess omgivningar, är vi mer än glada att göra den extra ansträngningen. En gång varje månad är vi ute hos er för att sitta ner och utvärdera den föregående månaden. Vi granskar både det som har fungerat väl och det som kan förbättras. Dessutom diskuterar vi vår framsteg mot de uppsatta målen.

Vi strävar efter fullständig öppenhet och delaktighet i vår arbetsprocess. Därför är vi mer än villiga att erbjuda er full insikt i vårt arbete. Vi är också redo att erbjuda utbildning inom alla våra produkter.

 

Detta kommer att ge er den kunskap och förståelse som behövs för att tillsammans med oss analysera och dra nytta av den insamlade datan. På det sättet kan vi tillsammans driva er verksamhet mot framgång och tillfredsställa era behov.

Ett axplock av produkter vi erbjuder

Att inkludera en hemsida som en central del av din digitala strategi ger dig en fast grund att bygga din online-närvaro på och fungerar som en hubb för dina digitala aktiviteter. 

Hemsida

SEO (Search Engine Optimization) är en strategisk process för att förbättra en webbplats synlighet i sökmotorernas resultat. Det innebär att optimera innehåll, struktur och teknik för att ranka högre och därmed öka chansen att locka organisk trafik från potentiella besökare

SEO

Google Ads är en annonsplattform som tillhandahåller företag och annonsörer möjlighet att skapa och visa annonser på Googles sökresultatsidor samt på andra webbplatser och appar i Googles nätverk

Google ads

Google Shopping är en tjänst från Google som låter användare söka, jämföra och köpa produkter direkt från olika online-återförsäljare och butiker, vilket ger en bekväm och visuellt rik shoppingupplevelse på sökmotorn.

Google shopping

Retargeting är en digital marknadsföringsstrategi där annonser visas för tidigare besökare på en webbplats  syftande till att öka chansen att dessa användare konverterar till kunder eller återkommer till webbplatsen genom att påminna dem om produkter eller tjänster de tidigare har visat intresse för.

Re-targeting

Fördelen med bannerannonsering är att den ger möjlighet att nå en bred publik och öka varumärkessynlighet genom visuellt engagerande annonser som kan anpassas för att rikta in sig på specifika målgrupper och platser på webbplatsen.

Bannerannonsering

Bra copywriting övertygar och engagerar sin målgrupp, vilket kan leda till ökad försäljning, bättre varumärkeskommunikation och effektivare marknadsföringsbudskap.

Copywriting

mailkampanjer möjliggör direktkommunikation med din målgrupp, vilket kan öka medvetenheten om produkter eller tjänster, driva försäljning och bygga långsiktiga relationer med kunder.

Mailkampanj

konverteringsoptimering hjälper företag att öka effektiviteten i sin digitala marknadsföring genom att förbättra webbplatsens förmåga att omvandla besökare till måluppfyllelse, såsom köp, prenumerationer eller andra önskade åtgärder.

Konverteringsoptimering

bottom of page